Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Jasolid, uw partner in vastgoedonderhoud en bescherming

Wij zijn Jasolid!

Bij Jasolid zijn we trots op ons vak en toegewijd aan het behouden en beschermen van uw vastgoed. Met een breed scala aan diensten en technieken, leveren wij hoogwaardige, duurzame oplossingen voor alle soorten vastgoed. Van gietvloeren tot afdichtingstechniek en van geïsoleerde vloeren tot antislipvloeren, onze expertise omvat een breed spectrum aan specialisaties.

Kwaliteit en duurzaamheid: onze kerndoelen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn geen loze woorden voor ons, ze vormen de kern van onze filosofie en werkwijze. Wij geloven dat door de inzet van de beste materialen en technieken, de hoogste duurzaamheid kan worden behaald. Daarom werken we alleen met gerenommeerde leveranciers en blijven we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in onze branche.

Onze passie: Kennis en ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied, hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Deze ervaring stelt ons in staat om uitstekende diensten te leveren en de kwaliteit van ons werk continu te verbeteren. We zijn trots op wat we doen en we zijn ervan overtuigd dat we de beste keuze zijn voor uw vastgoedonderhoud en beschermingsbehoeften.

De klant staat centraal

Bij Jasolid is het onze missie om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing voor uw vastgoed. We beginnen elk project met een grondige inventarisatie op locatie, op basis waarvan we een op maat gemaakt advies formuleren voor het beste eindresultaat. Met duidelijke werkplannen en uitvoeringsplanningen zorgen we ervoor dat de klant en de gebruikers van het vastgoed altijd centraal staan in ons proces.

Onze opdrachtgevers

We hebben het genoegen gehad om te werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder vastgoedbeheerders, woningstichtingen, VvE’s, gemeenten, aannemers en particulieren. Door deze brede ervaring kunnen we flexibel reageren op een verscheidenheid aan behoeften en uitdagingen, en steeds de beste oplossingen bieden.

Onze oplossingen

Bij Jasolid hebben we een breed scala aan oplossingen om aan uw vastgoedonderhoud en beschermingsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om gietvloeren, afdichtingstechnieken, geïsoleerde vloeren, antislipvloeren, parkeervloeren, coatingvloeren of galerij- en balkonvloeren, wij hebben de expertise en de oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.