© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn Jasolid!

En wij zijn expert op het gebied van het beschermen en behouden van uw vastgoed. Dit doen wij door het toepassen van hoogwaardige technieken en duurzame materialen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dit zijn twee termen die hand in hand gaan en waar wij ons volledig in kunnen vinden. Door toepassing van de beste materialen en technieken wordt de hoogste duurzaamheid behaald. Wij werken daarom samen met gerenommeerde leveranciers en zijn op de hoogte van de laatste stand der techniek.

Kennis en ervaring

Wij hebben passie voor ons vak en zijn trots op wat wij doen! Daarom hebben wij inmiddels al zo’n 25 jaar ervaring in ons vakgebied op kunnen bouwen. En dit komt de kwaliteit van ons werk weer ten goede. Wij zijn de beste keuze als het gaat om uw vraagstuk op het gebied van bescherming en onderhoud.

Klant staat centraal

Wij vertalen uw wensen altijd in de beste oplossing. Dit doen wij door vooraf een inventarisatie op locatie uit te voeren. Op basis daarvan formuleren wij een passend advies voor het beste eindresultaat. Vervolgens wordt een duidelijk werkplan en een uitvoeringsplanning opgesteld. In het gehele traject staan de klant en de medegebruikers van het complex centraal.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hierbij valt te denken aan vastgoedbeheerders, woningstichtingen, VvE’s, gemeentes, aannemers en particulieren.

Klaar om te beginnen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

  • Markeloseweg 22
  • 7461 ED Rijssen

Volg ons

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit.