Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Gietvloeren

Een naadloze oplossing voor elke ruimte

Design in uw woonkamer.

Met onze hoogwaardige gietvloeren voorzien wij uw woning van de laatste designtrends.

Naadloos

Onze gietvloeren zijn naadloos! En dat maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Geen schimmel meer in voegen of lekkages door kapotte voegen.

Holplint

Wanneer het echt makkelijk schoon te maken moet zijn kunnen wij de vloer <> wand aansluiting enkele centimeters verticaal opzetten. Hierdoor ontstaat er een naadloze overgang van de vloer naar de wand, voorzien van een ronding.

Decoratief

Maar laten we eerlijk zijn; zo’n gietvloer ziet er toch superstrak uit! Of het nou roze moet zijn voor een kinderkamer of betonlook voor een woonkamer, wij maken ze in alle kleuren en maten.

Toepassingen

Vaak wordt bij een gietvloer gedacht aan toepassing in een woning. De meeste vierkante meters gietvloer leggen wij echter op andere locaties, zoals productiehallen, magazijnen, galerijen, zwembaden maar zelfs wasstraten.

Materialen

Gietvloeren zijn er in vele verschillende materialen. De meest gebruikte zijn Epoxy, Polyurethaan en PMMA. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Gietvloer in 1 dag

Voor enkele industriele toepassingen kunnen wij uw gietvloer maken in 1 dag. U kan dezelfde avond de ruimte weer inpakken. Zo vermindert u de downtime van uw locatie. Vraag nu vrijblijvend advies bij ons op.