Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Galerij- en balkonvloeren

Bij het realiseren van een wooncomplex gaat het niet alleen om de ruimtes binnen de vier muren. De buitenruimtes zoals balkons en galerijen spelen een minstens even belangrijke rol in het algehele woongenot. Deze ruimtes moeten dan ook net zo zorgvuldig worden afgewerkt en onderhouden als de interieurdelen van het complex. Bij JaSolid begrijpen we dit als geen ander en bieden we oplossingen die niet alleen veilig en duurzaam zijn, maar ook nog eens esthetisch aantrekkelijk.

Duurzame en aantrek
kelijke buiten
ruimtes

Ontdek de voordelen van een duurzame bescherming van galerij- en balkonvloeren.

Veiligheid voorop met onze antislip systemen

Als je betrokken bent bij een woningbouwvereniging, VvE of als je zelf een vastgoedeigenaar bent, weet je hoe cruciaal de veiligheid is voor bewoners en bezoekers. Gladde galerij- of balkonvloeren kunnen leiden tot gevaarlijke situaties, vooral bij nat weer. Daarom gebruiken we bij JaSolid antislipsystemen die niet alleen het risico op uitglijden minimaliseren maar ook een lange levensduur hebben.

Weerbestendige oplossingen voor een duurzaam buitenleven

Onze systemen zijn ontworpen om je balkon en galerij te beschermen tegen alle weersinvloeden. Regen, sneeuw, zon en wind kunnen de constructie op termijn aantasten, met als gevolg mogelijk hoge reparatiekosten. Door te kiezen voor onze duurzame oplossingen, zorg je voor een langere levensduur van de constructie en voorkom je toekomstige schade.

Investeren in tijdig onderhoud bespaart kosten

Het is een algemeen bekend feit: voorkomen is beter dan genezen. Uitstellen van onderhoud aan je balkon of galerij kan leiden tot onherstelbare schade en oplopende kosten. We bieden daarom onderhoudsarme systemen die het je gemakkelijk maken om je constructie in topconditie te houden.

Combineer functionaliteit met esthetiek

Onze systemen zijn niet alleen technisch geavanceerd, ze zijn ook nog eens visueel aantrekkelijk. We bieden verschillende afwerkingsopties waarmee je de uitstraling van het complex kunt verbeteren. Zo wordt je balkon of galerij niet alleen een veilige en duurzame, maar ook een fraaie leefruimte.

Waarom kiezen voor JaSolid?

Jarenlange ervaring

Met onze expertise in het veld, kunnen we elke uitdaging aan.

Hoogwaardige materialen

We gebruiken alleen de beste materialen die voldoen aan strikte veiligheids- en duurzaamheidsnormen.

Klantgerichte service

We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te bieden.

Duurzaamheid

Onze systemen zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Compleet pakket

Van het eerste advies tot de laatste afwerkingslaag, wij zorgen voor een totaaloplossing.

Veelgestelde vragen

Kan ik kiezen uit verschillende afwerkingsstijlen?
Ja, wij bieden verschillende opties om aan je esthetische wensen te voldoen.
Wat is de gemiddelde levensduur van jullie galerij- en balkonvloeren?
De levensduur varieert afhankelijk van diverse factoren zoals gebruik en weersomstandigheden, maar over het algemeen kun je uitgaan van een zeer lange levensduur dankzij de hoogwaardige materialen die we gebruiken.
Zijn de systemen eenvoudig zelf aan te brengen?
Hoewel sommige doe-het-zelvers mogelijk enige ervaring hebben met vloerinstallaties, raden we sterk aan om dit over te laten aan onze professionals om de beste resultaten en garanties te waarborgen. Bij JaSolid maken we het mogelijk om te genieten van je buitenruimte zonder zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!