Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Coatingvloeren

Gladde betonvloer? Stoffende dekvloer? Niet te verwijderen vlekken? Vloeistofdichte vloer? Wij hebben voor al uw vraagstukken een passende oplossing!

Ontdek de voordelen van een goede coatingvloer

Stofvrije en makkelijk te reinigen vloersystemen, eventueel gecombineerd met antislip.

Stofbinder

Niets is vervelender dan stofvorming van uw beton- of dekvloer waardoor u het gevoel heeft nooit klaar te zijn met vegen. Met onze hoogwaardige vloercoating behoort dit tot het verleden.

Antislip

Veiligheid staat voorop! Zowel voor u als voor uw bezoekers en / of medewerkers. Wij voorzien vrijwel alle ondergronden van hoogwaardige antislipsystemen. Zelf hoogwaardige antislipvloeren in wasstraten is voor ons geen probleem!

Vloeistofdicht

In sommige gevallen zijn vloeistofdichte vloeren verplicht. Wij ontzorgen u hierin van A tot Z, eventueel inclusief bijbehorend vloeistofdichtheidscertificaat.

Decoratief

Niets is mooier dan een strakke garage, productieruimte, bedrijfshal of opslag. Dit begint natuurlijk bij een strakke uitstraling van de vloer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Antistatisch (ESD)

Productieruimtes in de elektronicasector, operatiekamers of de farmaceutische industrie. Allemaal sectoren die hoge eisen stellen aan hun huisvesting. Door het aanbrengen van een ESD-vloer wordt statische ontlading voorkomen. Schades aan apparatuur behoort hiermee tot het verleden!

Veiligheid

Een juiste routing en markering in uw productieruimte draagt bij aan de veiligheid van u en uw medewerkers. Voetgangerssymbolen, opstelplaatsen, brandbluslocaties, BHV-verzamelplaatsen; geen enkele markering is ons te gek!