Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Geïsoleerde vloeren

Optimaal isoleren van uw galerijvloer, balkonvloer of terrasvloer? In sommige gevallen dient deze ruimte tevens als dak van onderliggende ruimte. Wij hebben de perfecte oplossing!

Optimaal
gebruik van
buitenruimtes

Wanneer een dak tevens wordt gebruikt als belopen zone, zoals een galerij, balkon of terras, dient deze geïsoleerd, waterdicht en voldoende antislip afgewerkt te worden.

Optimaal gebruik van daken

Het optimaal inzetten van ruimte wordt steeds belangrijker. Met onze systemen voorzien wij uw dak niet alleen van isolatie, maar maken deze ook beloopbaar en duurzaam waterdicht.

Milieu

Toepassing van hoogwaardige isolatie houdt warmte binnen. Hierdoor gaat het energieverbruik omlaag en dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Lichtgewicht

Doordat onze systemen licht van gewicht zijn, kunnen deze in vrijwel elk geval zonder constructieve maatregelen toegepast worden.

Vloeibaar afgedicht

Door het toepassen van vloeibaar aangebrachte afdichtingsystemen is uw beloopbare dak tot in elk detail duurzaam waterdicht!

Afschot

Voor het optimaal afvoeren van regenwater is het mogelijk om afschot in onze systemen te integreren.

Ophogen

Een te hoge opstap naar uw woning? Door het aanbrengen van onze ophoogsystemen maken wij woningen toegankelijk voor rolstoelen en rollators.