Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Parkeervloeren

Bij Jasolid begrijpen we dat uw parkeergarage meer is dan zomaar een ruimte voor voertuigen. Het is de eerste indruk die bezoekers krijgen en een reflectie van uw toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen die veiligheid, duurzaamheid en esthetiek combineren. Lees verder om meer te weten te komen over onze aanpak en diensten.

Waarom Jasolid’s parkeervloer
systemen?

Een goede parkeervloer gaat verder dan alleen een plaats om auto's te parkeren; het draagt bij aan veiligheid, duurzaamheid en een positieve gebruikerservaring.

Antislip

Piepende banden, slippende auto’s of glijpartijen? Onze systemen beschermen niet alleen de constructie maar bieden ook voldoende antislip om deze problemen te voorkomen. Zelfs op uw hellingbaan. Ook wanneer u uw hellingbaan wil voorzien van hellingbaanverwarming, bent u bij ons aan het goede adres.

Isolatie

Bij steeds meer nieuwbouwprojecten worden daken ingezet als parkeerruimte. Naast dat het parkeerdak scheuroverbruggend, waterdicht en antislip afgewerkt dient te worden, speelt isolatie ook een zeer belangrijke rol. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het gehele traject van de opbouw.w

Duurzaam

Parkeervloeren zijn onderhevig aan vele invloeden. Frictie van autobanden, olie, temperatuursverschillen, dooizouten en weersinvloeden. Voor een duurzaam behoud van uw parkeergarage is het belangrijk de constructie te beschermen tegen deze invloeden. Neem contact met ons op voor een passend systeem voor uw situatie.

Veiligheid

Onduidelijke markering of gladde vloeren kunnen leiden tot schades aan auto’s, of, erger nog, aan personen. Door te zorgen voor de juiste belijning, markering, routing en antislipwaarde waarborgt u de veiligheid van de gebruikers van uw garage.

Uitstraling

Uw parkeergarage is het visitekaartje voor uw bezoekers. Het is immers de entree van uw complex. U wilt graag dat uw bezoekers zich er comfortabel en veilig voelen en daarom snel een volgend bezoek plannen. Met onze hoogwaardige vloersystemen maken wij van elke parkeergarage een thuiskomen voor de gebruikers.