© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Parkeervloeren

Uw parkeergarage voorzien van een antislipsysteem? Markering en belijning van parkeervakken en symbolen? Afdichtingen van parkeerdaken? Scheuroverbruggende vloersystemen ter voorkoming van schades aan de constructie? Een antislipsysteem op uw hellingbaan? Neem contact met ons op voor een passend advies voor uw situatie!

Oplossingen voor uw parkeer
garage

Veiligheid voor gebruikers en bescherming van de constructie staat bij elke parkeergarage op nummer 1!

Antislip

Piepende banden, slippende auto’s of glijpartijen? Onze systemen beschermen niet alleen de constructie maar bieden ook voldoende antislip om deze problemen te voorkomen. Zelfs op uw hellingbaan. Ook wanneer u uw hellingbaan wil voorzien van hellingbaanverwarming, bent u bij ons aan het goede adres.

Isolatie

Optimaal gebruik van ruimtes wordt steeds belangrijker. Bij steeds meer nieuwbouwprojecten worden daken ingezet als parkeerruimte. Naast dat het parkeerdak scheuroverbruggend, waterdicht en antislip afgewerkt dient te worden, speelt isolatie ook een zeer belangrijke rol. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het gehele traject van de opbouw.

Duurzaam

Parkeervloeren zijn onderhevig aan vele invloeden. Frictie van autobanden, olie, temperatuursverschillen, dooizouten en weersinvloeden. Voor een duurzaam behoud van uw parkeergarage is het belangrijk de constructie te beschermen voor deze invloeden. Neem contact met ons op voor een passend systeem voor uw situatie.

Veiligheid

Onduidelijke markering of gladde vloeren kunnen leiden tot schades aan auto’s, of, erger nog, aan personen. Door te zorgen voor de juiste belijning, markering, routing en antislipwaarde waarborgt u de veiligheid van de gebruikers van uw garage.

Uitstraling

Uw parkeergarage is het visitekaartje voor uw bezoekers. Het is immers de entree van uw complex. U wilt graag dat uw bezoekers zich er comfortabel en veilig voelen en daarom snel een volgend bezoek plannen. Met onze hoogwaardige vloersystemen maken wij van elke parkeergarage een thuiskomen voor de gebruikers.

Onze recente projecten

Klaar om te beginnen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

  • Markeloseweg 22
  • 7461 ED Rijssen

Volg ons

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit.