Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Afdichtingstechniek: de waterdichte keuze voor elke uitdaging

Bij JaSolid zijn we experts in afdichtingstechniek. Of het nu gaat om de bescherming van complexe constructies, naadloze dakbedekking, of waterdichte funderingsoplossingen, wij hebben het allemaal. Onze hoogwaardige technieken verzekeren een lange levensduur en duurzaamheid voor je project.

Maak kennis met onze vloeibare afdichtingen

Een van onze onderscheidende kenmerken is het gebruik van vloeibare afdichtingsmethoden. Door het vloeibare materiaal kunnen we elke vorm en structuur van de ondergrond perfect volgen, zelfs bij de meest complexe hoeken en rondingen. Bovendien gebruiken we bij veel projecten een extra wapening, waardoor je kunt rekenen op een uitzonderlijk lange levensduur van de afdichting.

Brandvrije opties voor verhoogde veiligheid

In bepaalde omstandigheden, zoals in dichtbevolkte gebieden of bij het werken met brandgevoelige materialen, is de standaard brandmethode voor het aanbrengen van afdichtingen niet aan te raden. Wij bieden een veilig alternatief door onze dakbedekkingen en afdichtingen brandvrij aan te brengen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Snelle resultaten, ongeacht de weersomstandigheden

Wacht je nog op een zonnige dag om die lekkage eindelijk aan te pakken? Bij JaSolid hoeft dat niet! Onze afdichtingstechniek is ontworpen om snel te drogen; ze zijn binnen ongeveer 45 minuten na aanbrengen volledig belastbaar en waterdicht. Daarnaast kunnen we deze zelfs bij temperaturen tot -5°C aanbrengen.

Naadloze afwerking voor optimale duurzaamheid

Een groot voordeel van onze vloeibare afdichtingen is de naadloze afwerking. Traditionele afdichtingsmethoden kunnen risico's opleveren door naden en kieren waar water door kan sijpelen. Onze naadloze techniek elimineert deze risico's volledig, waardoor je jarenlang kunt genieten van een waterdichte oplossing.

Geschikt voor diverse ondergronden

We zijn zeer veelzijdig als het gaat om de ondergrond waarop we onze afdichtingen aanbrengen. Of je nu een bestaande dakbedekking hebt, of werkt met hout, staal, of beton, wij hebben altijd de juiste oplossing voor je.

Meer dan alleen dakbedekking

Vaak denkt men bij afdichtingen alleen aan daken, maar wij gaan verder dan dat. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in het waterdicht maken van funderingen? En we kunnen zelfs vijvers voorzien van een duurzame, volledig verkleefde en gewapende afdichting.

Toepassing

Bij afdichtingen wordt vaak gedacht aan daken. Wist u dat wij tevens aansluitingen in de fundering af kunnen dichten? Maar ook vijvers voorzien wij van een duurzame, volledig verkleefde en gewapende afdichting. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!