© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Afdichtingstechniek

Zelfs de meest complexe details krijgen wij waterdicht!

het kan ons niet gek genoeg!

Of het nu gaat om ronde vormen, complexe hoeken, werkende aansluitingen zoals voegen en dilataties of details op het dak; het kan ons niet gek genoeg!

Vloeibaar aangebracht

Doordat wij veel van onze afdichtingen vloeibaar aanbrengen, kunnen wij elke vorm van de ondergrond volgen. In vele gevallen versterken wij onze afdichtingen met een wapening, waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is!

Brandvrije dakbedekking en afdichting

In bepaalde situaties is het niet gewenst om dakbedekkingen of afdichtingen middels de standaard brandmethode aan te brengen. Wij brengen onze dakbedekkingen en afdichtingen zonder bijkomstigheid van vuur aan. Wel zo veilig!

Snelle resultaten

Onze afdichtingen zijn circa 45 minuten na aanbrengen volledig belastbaar en waterdicht. Daarnaast kunnen wij deze tot -5°C aanbrengen. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw uitdaging!

Naadloos

De oorzaak van lekkages kan in vele gevallen gevonden worden in de naden van de traditionele afdichtingen. Doordat onze afdichtingen naadloos worden aangebracht, kunnen deze risico’s worden uitgesloten.

Ondergrond

Vrijwel geen enkele ondergrond is ongeschikt voor onze afdichting. Of het nu gaat om bestaande dakbedekking, hout, staal of beton; wij hebben de oplossing in huis!

Toepassing

Bij afdichtingen wordt vaak gedacht aan daken. Wist u dat wij tevens aansluitingen in de fundering af kunnen dichten? Maar ook vijvers voorzien wij van een duurzame, volledig verkleefde en gewapende afdichting. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Onze recente projecten

Klaar om te beginnen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

  • Markeloseweg 22
  • 7461 ED Rijssen

Volg ons

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit.