Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Antislipvloeren

Veiligheid gecombineerd met een fraaie uitstraling.

Veiligheid staat voorop!

Daarom bieden onze antislipvloeren bescherming tegen uitglijden voor u, uw bezoekers, uw medewerkers en andere gebruikers van uw vloer.

Minimaal overlast

Veel van onze systemen hebben een uithardingstijd van slechts 45 minuten. Vervolgens zijn deze weer volledig belastbaar. Hierdoor wordt overlast tot een minimum beperkt.

Veiligheid voor bewoners, bezoekers en personeel

Als VvE of eigenaar bent u verantwoordelijk voor het creëren van een veilige situatie voor de gebruikers van vloeren. Een vloer met voldoende antislip is daarom een absolute must!

Toepassingsgebieden

Wij kunnen vrijwel iedere ondergrond voorzien van antislip in verschillende gradaties. Of het nu gaat om een hellingbaan, productieruimte, galerijvloer, wasstraat, trap of parkeergarage; wij hebben de oplossing!

Antislipgradaties

Een hellingbaan moet natuurlijk stroever zijn dan een balkonvloer. Daarom hebben wij verschillende gradaties antislip in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Natte ruimtes

Wordt de ruimte gebruikt voor doeleinden waarbij de vloer nat wordt? Juist dan is voldoende antislip van essentieel belang. Dit geldt natuurlijk ook voor buitenruimtes zoals galerijvloeren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Frisse uitstraling

Een positieve bijkomstigheid van het aanbrengen van een antislipsysteem is dat deze in vrijwel elke kleur gemaakt kan worden. Daarmee voorzien wij uw ruimte tevens van een decoratieve update!