© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Balkons, galerijen en terrassen, parkeren, daken

Ieder probleem vraagt om een passende oplossing! Triflex heeft diverse producten die hierbij helpen. Het samenvoegen van de verschillende producten tot een hoogwaardig systeem zorgt voor de gewenste eigenschappen, zoals waterdicht, antislip, naadloos en scheuroverbruggend. Wij geven u graag advies om tot een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat te komen!

De voordelen van Triflex

Minimaal overlast

De meeste Triflex systemen zijn zeer snel uithardend. Al na circa 45 minuten zijn de producten volledig uitgehard en weersbestendig. Hierdoor zijn loopvoorzieningen overbodig en wordt overlast tot een minimum beperkt.

Duurzaam

De producten van Triflex zijn ontworpen voor een lange levensduur door maximaal bestand te zijn tegen alle weersinvloeden.

Voor elk oppervlak een oplossing

Of het nu hout, beton of staal is: voor iedere ondergrond is er wel een Triflex systeem die de ondergrond maximaal beschermd.

Eigenschappen die passen bij uw wensen

Elk systeem heeft zijn eigenschappen. Hierdoor kan op iedere wens worden ingespeeld. Scheuroverbruggend, antislip, veiligheidsverhogend, isolerend, decoratief, waterdicht. Dit, en nog veel meer, is allemaal mogelijk!

Recente projecten

Bekijk hier voorbeelden van recente projecten die wij hebben uitgevoerd.

Klaar om te beginnen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

  • Markeloseweg 22
  • 7461 ED Rijssen

Volg ons

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit.