Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Triflex: Duurzame Afdichting en Bescherming van Gebouwen en Constructies

Bij Jasolid begrijpen we dat het essentieel is om uw pand in perfecte conditie te houden. Daarom zijn we er trots op om Triflex-oplossingen aan te bieden, dé keuze voor perfecte afdichting en langdurige bescherming van gebouwen en constructies. Of het nu gaat om het waterdicht maken van daken, afwerken van vloeren, beschermen van parkeergarages, markeren van wegen of coaten van galerijen, wij bieden hoogwaardige producten en systemen met de kennis en expertise om de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van gebruikers te garanderen.

Wat is Triflex?

Triflex-producten hebben een zeer lange levensduur en zijn zeer elastisch, waterdicht en naadloos. Hierdoor is een flexibele afdichting mogelijk en geeft het een naadloze afwerking. De snelle uithardingstijd van de producten zorgt ervoor dat de overlast van de werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt.

Triflex biedt speciale systemen voor vloeren en balkons met een slechte ondergrond die volledig gewapend en scheuroverbruggend zijn. Daarnaast biedt Triflex vloersystemen die chemisch resistent, slijtvast en zeer zwaar belastbaar zijn. Deze systemen zijn uitstekend geschikt voor vloeistofdichte en industriële vloeren.

Waarom kiezen voor Triflex?

Triflex is een toonaangevende producent en leverancier van vloeibare kunststoffen. De veelzijdige systemen van Triflex zorgen voor een perfecte afdichting en langdurige bescherming van gebouwen en constructies. Enkele voordelen van Triflex-producten zijn:

Vloeibaar, waterdicht en zeer elastisch

zorgt voor een flexibele afdichting en naadloze afwerking

Snelle uithardingstijd

beperkt overlast van werkzaamheden

Lange levensduur

verlengt de levensduur van uw pand

Volledig gewapend en scheuroverbruggend

voor vloeren en balkons met een slechte ondergrond

Chemisch resistent, slijtvast en zwaar belastbaar

ideaal voor vloeistofdichte en industriële vloeren

Kies ook voor Triflex

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit van Triflex en de expertise van Jasolid voor de perfecte afdichting en langdurige bescherming van uw gebouwen en constructies.

Kies ook voor Triflex

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit van Triflex en de expertise van Jasolid voor de perfecte afdichting en langdurige bescherming van uw gebouwen en constructies. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Deskundige en gecertificeerde Triflex-applicateurs

Het team van Jasolid bestaat uit volledig opgeleide en gecertificeerde Triflex-applicateurs die zorgen voor een snelle en nauwkeurige uitvoering van uw project.

Concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij zeer gunstige prijzen aanbieden, terwijl we de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Nauwe samenwerking met Triflex

Onze hechte samenwerking met Triflex stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van vloeibare kunststoffen.

Verzekerde garantie op product, applicatie en advies

Als gevolg van onze samenwerking met Triflex kunnen wij een verzekerde garantie bieden op zowel de producten als de applicatie en het advies, zodat u volledige gemoedsrust heeft bij het kiezen van Jasolid voor uw project.

Recente projecten

Bekijk hier voorbeelden van recente projecten die wij hebben uitgevoerd.