Skip to main content

© Jasolid. Alle rechten voorbehouden.

Lekkageproblemen in parkeerkelder aangepakt door Jasolid met Triflex-oplossingen

Aanpak van langdurige lekkageproblemen

Jarenlang hadden scheurvorming en onvoldoende onderhoud geleid tot lekkages in de onderliggende parkeerkelder. Water met toeslagstoffen uit het beton lekte op auto's, wat resulteerde in schade. De opdrachtgever probeerde dit aan te pakken met afvoergoten, maar dit loste het probleem niet volledig op. Daarom schakelden ze Jasolid in voor een duurzame oplossing.

Grondige voorbehandeling en Triflex 276 Primer

We begonnen met een uitgebreide voorbereiding van de ondergrond. Scheuren werden uitgeslepen en opgevuld, los beton werd verwijderd en gerepareerd, en de ondergrond werd stofvrij gestraald voor een optimale hechting. Vervolgens brachten we de Triflex 276 Primer aan op zowel de opstanden als het vloerveld.

Triflex ProDetail systeem en Triflex ProPark systeem

De opstanden werden afgedicht met het Triflex ProDetail systeem, waardoor een volledig waterdichte bak ontstond. Omdat er scheuren in het beton waren, werd het dek scheuroverbruggend afgedicht met het Triflex ProPark systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat zelfs enige beweging in de scheuren niet tot lekkages leidt.

Afwerking met Triflex DeckFloor RS3K en Triflex Finish 209

Het vloerveld werd voorzien van een Triflex DeckFloor RS3K gietvloer met situatie-specifieke antislipmiddelen. Tot slot werd het vloerveld afgewerkt met een Triflex Finish 209 seallaag en aangebrachte belijning naar wens van de opdrachtgever.